Ανακαίνιση Studio 35 τ.μ. στου Ψυρρή

Τον Απρίλιο του 2016, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση Studio, τετάρτου ορόφου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του Ψυρρή. Το Studio είναι επιφανείας 35 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικό – κουζίνα – υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το ανακαινίσει για να το μισθώνει μέσω γνωστής πλατφόρμας ενοικίασης ( AirBnB ). Εμπιστεύτηκε λοιπόν  την εταιρία μας. Με τη βοήθεια των Μηχανικών και των διακοσμητών μας, καταφέραμε να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, βελτιστοποιώντας τη λειτουργικότητα των χώρων.

Στο διαμέρισμα έγινε ολική ανακαίνιση των χώρων. Αντικαταστάθηκαν οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές γραμμές. Τοποθετήθηκαν και επιπλέον ντουλάπια κουζίνας έτσι ώστε αυτή να καταστεί πιο λειτουργική και πρακτική. Επί του υπάρχοντος δαπέδου (πλακάκια) τοποθετήθηκε πάτωμα Laminate ευρωπαϊκής προελεύσεως με χρήση Κατάλληλου υποστρώματος. Στο σημείο όπου τοποθετήθηκε το προσκέφαλο του κρεβατιού έγινε ελαφριά κατασκευή από γυψοσανίδα με κρυφό φωτισμό. Όλοι οι τοίχοι χρωματίστηκαν με οικολογικά χρώματα σε κατάλληλες αποχρώσεις ώστε να προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα και μορφή στο χώρο.

Η εταιρία μας ανέλαβε και την επίπλωση όλων των χώρων του διαμερίσματος καθώς και τον πλήρη εξοπλισμό με τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στη συνέχεια έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση της ιδιοκτησίας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (φωτογράφιση, σύνταξη κειμένων, κλπ.). σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη η εταιρία μας ανέλαβε επίσης και τη διαχείριση (Management) της εν λόγω ιδιοκτησίας.

Πριν Την Ανακαίνιση Σπιτιού

Μετά Την Ανακαίνιση Σπιτιού