Ανακαίνιση Σπιτιού 200 τ.μ. και Κατασκευή Νέου 140 τ.μ.

Το έργο αυτό αφορά την ριζική ανακαίνιση υπάρχουσας κατοικίας ισογείου και υπογείου συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. με προσθήκη επιπλέον 40 τ.μ. στο ισόγειο. Η οικία αυτή ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά , ενώ το μόνο που διατηρήθηκε ήταν τα τούβλα και οι σοβάδες. Εφαρμόστηκαν τα πλέον σύγχρονα υλικά δόμησης ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ελαχιστοποιώντας το ενεργειακό αποτύπωμα του κτηρίου. Τα κουφώματα που τοποθετήθηκαν είναι με θερμοδιακοπή πάχους 24 mm, ενώ τα τζάμια είναι και αυτά ενεργειακά. Σε τμήμα του κτηρίου εφαρμόστηκε και το σύστημα της εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS.

Σε διπλανό τμήμα του οικοπέδου κατασκευάστηκε νέο κτήριο αποτελούμενο από ισόγειο επιφανείας   76 τ.μ. και Α όροφο επιφανείας 65 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο και από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού & κουζίνας. Ο Α όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με εσωτερικό λουτρό.

Στο χώρο ανάμεσα στα δύο κτήρια κατασκευάστηκε πισίνα και έγινε κατάλληλη διαμόρφωση ώστε να είναι δυνατή η χρήση του χώρου από όλους τους κατοίκους των κατοικιών. Επίσης κατασκευάστηκε και πέργκολα διαστάσεων 6,00 μ x 5,00 μ. κάτω από την οποία τοποθετήθηκε Bbq και φούρνος. Σε όλο τον ελεύθερο χώρο του οικοπέδου έγινε φύτευση γκαζόν και διάφορων φυτών που ευδοκιμούν στο κλίμα της περιοχής.

Η υλοποίηση ολόκληρου του έργου έγινε υπό την επίβλεψη των Μηχανικών της εταιρίας μας, ώστε να επιτύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρόνο και κάτω από αυστηρές προδιαγραφές τόσο για τα χρησιμοποιούμενα υλικά, όσο και για την ποιότητα των εργασιών.

Πριν Την Ανακαίνιση Σπιτιού και Κατασκευή

Κατά την Διάρκεια της Κατασκευής

Μετά την Ολοκλήρωση των Εργασιών Ανακαίνισης και Κατασκευής