Κατασκευή Σπιτιού 130 τ.μ. στην Ελευσίνα

Κατασκευή Σπιτιού 130 τ.μ. στην Ελευσίνα

Το 2014 η εταιρία μας ανέλαβε το σχεδιασμό και κατασκευή σπιτιού (με το κλειδί στο χέρι) στην Ελευσίνα. Το ακίνητο αποτελείται από υπόγειο με βοηθητικούς χώρους, αποθήκη, λεβητοστάσιο, μηχανοστάσιο ασανσέρ. Ο ισόγειος όροφος αποτελείται από την κεντρική είσοδο και piloti που χρησιμοποιείται ως ελεύθερος χώρος και ως χώρος στάθμευσης οχημάτων. Στον Α όροφο βρίσκεται η κατοικία επιφανείας 130 τ.μ. από το κλιμακοστάσιο του Α ορόφου οδηγούμαστε στην ταράτσα του κτιρίου όπου έχει τοποθετηθεί ο ηλιακός θερμοσίφωνας και η Κεντρική Κλιματιστική Μονάδα.

Το διαμέρισμα του ορόφου αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού – τραπεζαρίας – κουζίνας, από δύο υπνοδωμάτια, από ένα χώρο γραφείου, από μπάνιο και από WC.

Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν όλα τα σύγχρονα υλικά και τεχνολογία αιχμής ώστε να μεγιστοποιηθεί η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία του κτηρίου. Τα κουφώματα που τοποθετήθηκαν είναι ενεργειακά με θερμοδιακοπή σειρά S350 της εταιρίας ALUMIL. Στην πρόσοψη και την πίσω όψη του κτιρίου εφαρμόστηκε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS. Ενώ στους πλαϊνούς τοίχους τοποθετήθηκε εξηλασμένη πολυστερίνη DOW πάχους 5 εκ. Στην οροφή της pilotis επίσης εφαρμόστηκε το σύστημα KELYFOS με χρήση εξηλασμένης πολυστερίνης πάχους 5 εκ. Για την θέρμανση και ψύξη των χώρων τοποθετήθηκε Κεντρική Κλιματιστική Μονάδα ισχύος 18 Kw της εταιρίας INTERKLIMA. Οι εσωτερικές μονάδες που χρησιμοποιήθηκαν είναι FANCOILS δαπέδου. Με αυτό το σύστημα επιτυγχάνουμε ψύξη και θέρμανση των χώρων με απόλυτη ανεξαρτησία σε κάθε έναν από αυτούς.

Ο συνολικός χρόνος κατασκευής του έργου ανήρθε σε 9 μήνες.

Μετά Την Κατασκευή Σπιτιού