Κατασκευή Πολυεπίπεδης Κατοικίας στο Ντράφι

Κατασκευή Πολυεπίπεδης Κατοικίας στο Ντράφι

Πρόκειται για βίλα στο Ντράφι η οποία κατασκευάστηκε το 2012 και αποτελείται από τρία επίπεδα, υπόγειο, ισόγεια και Α όροφο. Στο υπόγειο επιφανείας 165 τ.μ. υπάρχει γκαράζ και αποθήκες και ένα διαμέρισμα 40 τ.μ. Στο ισόγειο της μαιζονέτας έχει κατασκευαστεί η σαλονοτραπεζαρία, η κουζίνα και το WC. Στον Α όροφο υπάρχει το master υπνοδωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο και δύο παιδικά υπνοδωμάτια με εσωτερικό πατάρι.

Φωτογραφίες Έργου

Κατασκευή Μονοκατοικίας στο Λαγονήσι

Η μονοκατοικία αυτή αποτελείται από υπόγειο επιφανείας 105 τ.μ. και ισόγειο και Α όροφο συνολικής επιφανείας 150 τ.μ. Η κατασκευή έγινε το 2010. Στο υπόγειο είναι ο χώρος του γκαράζ και των αποθηκών, ενώ έχει κατασκευαστεί και άνετο play-room. Στο ισόγειο είναι ο χώρος της κουζίνας και της σαλοτραπεζαρίας, ενώ στον Α όροφο έχουν κατασκευαστεί τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

Φωτογραφίες Έργου

Κατασκευή Βίλλας 230τμ στο Πανόραμα Παλλήνης

Πρόκειται για Βίλλα στο Πανόραμα Παλλήνης που κατασκευάστηκε το 2005. Αποτελείται από υπόγειο συνολικής επιφάνειας 230 τ.μ. στο οποίο υπάρχουν βοηθητικοί χώροι γκαράζ και αποθηκών καθώς επίσης και διαμέρισμα επιφανείας 95 τ.μ. Το ισόγειο και ο πρώτος όροφος έχουν συνολική επιφάνεια 205 τ.μ. Στο ισόγειο υπάρχει η κουζίνα, η σαλοτραπεζαρία, το πρόχειρο καθιστικό και το WC, ενώ στον πρώτο όροφο έχει κατασκευαστεί το master υπνοδωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο, τρία παιδικά υπνοδωμάτια και ένα παιδικό μπάνιο.

Φωτογραφίες Έργου

Κατασκευή Μεζονέτας στην Νέα Ερυθραία

Κατασκευή Μεζονέτας στην Νέα Ερυθραία

Πρόκειται για κατασκευή μαιζονέτας επιφανείας 170 τ.μ. με υπόγειο επιφανείας 115 τ.μ. Η κατασκευή έγινε το 2007. Στο υπόγειο υπάρχουν βοηθητικοί χώροι ( γκαράζ – αποθήκη ) καθώς επίσης και ένα άνετο play-room και WC.

Φωτογραφίες Έργου