Κατασκευή Σπιτιού 130 τ.μ. στην Ελευσίνα

Κατασκευή Σπιτιού 130 τ.μ. στην Ελευσίνα

Το 2014 η εταιρία μας ανέλαβε το σχεδιασμό και κατασκευή σπιτιού (με το κλειδί στο χέρι) στην Ελευσίνα. Το ακίνητο αποτελείται από υπόγειο με βοηθητικούς χώρους, αποθήκη, λεβητοστάσιο, μηχανοστάσιο ασανσέρ. Ο ισόγειος όροφος αποτελείται από την κεντρική είσοδο και piloti που χρησιμοποιείται ως ελεύθερος χώρος και ως χώρος στάθμευσης οχημάτων. Στον Α όροφο βρίσκεται η κατοικία επιφανείας 130 τ.μ. από το κλιμακοστάσιο του Α ορόφου οδηγούμαστε στην ταράτσα του κτιρίου όπου έχει τοποθετηθεί ο ηλιακός θερμοσίφωνας και η Κεντρική Κλιματιστική Μονάδα.

Το διαμέρισμα του ορόφου αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού – τραπεζαρίας – κουζίνας, από δύο υπνοδωμάτια, από ένα χώρο γραφείου, από μπάνιο και από WC.

Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν όλα τα σύγχρονα υλικά και τεχνολογία αιχμής ώστε να μεγιστοποιηθεί η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία του κτηρίου. Τα κουφώματα που τοποθετήθηκαν είναι ενεργειακά με θερμοδιακοπή σειρά S350 της εταιρίας ALUMIL. Στην πρόσοψη και την πίσω όψη του κτιρίου εφαρμόστηκε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS. Ενώ στους πλαϊνούς τοίχους τοποθετήθηκε εξηλασμένη πολυστερίνη DOW πάχους 5 εκ. Στην οροφή της pilotis επίσης εφαρμόστηκε το σύστημα KELYFOS με χρήση εξηλασμένης πολυστερίνης πάχους 5 εκ. Για την θέρμανση και ψύξη των χώρων τοποθετήθηκε Κεντρική Κλιματιστική Μονάδα ισχύος 18 Kw της εταιρίας INTERKLIMA. Οι εσωτερικές μονάδες που χρησιμοποιήθηκαν είναι FANCOILS δαπέδου. Με αυτό το σύστημα επιτυγχάνουμε ψύξη και θέρμανση των χώρων με απόλυτη ανεξαρτησία σε κάθε έναν από αυτούς.

Ο συνολικός χρόνος κατασκευής του έργου ανήρθε σε 9 μήνες.

Μετά Την Κατασκευή Σπιτιού

 

Ανακαίνιση Σπιτιού και Κατασκευή Νέου 76 τ.μ. στην Ερέτρια

Ανακαίνιση Σπιτιού 200 τ.μ. και Κατασκευή Νέου 140 τ.μ.

Το έργο αυτό αφορά την ριζική ανακαίνιση υπάρχουσας κατοικίας ισογείου και υπογείου συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. με προσθήκη επιπλέον 40 τ.μ. στο ισόγειο. Η οικία αυτή ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά , ενώ το μόνο που διατηρήθηκε ήταν τα τούβλα και οι σοβάδες. Εφαρμόστηκαν τα πλέον σύγχρονα υλικά δόμησης ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ελαχιστοποιώντας το ενεργειακό αποτύπωμα του κτηρίου. Τα κουφώματα που τοποθετήθηκαν είναι με θερμοδιακοπή πάχους 24 mm, ενώ τα τζάμια είναι και αυτά ενεργειακά. Σε τμήμα του κτηρίου εφαρμόστηκε και το σύστημα της εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS.

Σε διπλανό τμήμα του οικοπέδου κατασκευάστηκε νέο κτήριο αποτελούμενο από ισόγειο επιφανείας   76 τ.μ. και Α όροφο επιφανείας 65 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο και από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού & κουζίνας. Ο Α όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με εσωτερικό λουτρό.

Στο χώρο ανάμεσα στα δύο κτήρια κατασκευάστηκε πισίνα και έγινε κατάλληλη διαμόρφωση ώστε να είναι δυνατή η χρήση του χώρου από όλους τους κατοίκους των κατοικιών. Επίσης κατασκευάστηκε και πέργκολα διαστάσεων 6,00 μ x 5,00 μ. κάτω από την οποία τοποθετήθηκε Bbq και φούρνος. Σε όλο τον ελεύθερο χώρο του οικοπέδου έγινε φύτευση γκαζόν και διάφορων φυτών που ευδοκιμούν στο κλίμα της περιοχής.

Η υλοποίηση ολόκληρου του έργου έγινε υπό την επίβλεψη των Μηχανικών της εταιρίας μας, ώστε να επιτύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρόνο και κάτω από αυστηρές προδιαγραφές τόσο για τα χρησιμοποιούμενα υλικά, όσο και για την ποιότητα των εργασιών.

Πριν Την Ανακαίνιση Σπιτιού και Κατασκευή

Κατά την Διάρκεια της Κατασκευής

Μετά την Ολοκλήρωση των Εργασιών Ανακαίνισης και Κατασκευής

Ανέγερση Κατοικίας στην Αγ. Παρασκευή

Το κτίριο αποτελείται από δύο ανεξάρτητες κατοικίες τεσσάρων επιπέδων και έχει κατασκευαστεί το 2010. Στο υπόγειο συνολικής επιφανείας 180 τ.μ. υπάρχει το λεβητοστάσιο και το γκαράζ ενώ σε κάθε κατοικία έχει κατασκευαστεί ανεξάρτητο διαμέρισμα επιφανείας 58 τ.μ. Στο ισόγειο της κάθε κατοικίας υπάρχει κουζίνα, σαλοτραπεζαρία και WC. Ο Α όροφος  αποτελείται από το master υπνοδωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο, δύο παιδικά υπνοδωμάτια και ένα παιδικό μπάνιο. Στο Β όροφο κάθε κατοικίας έχει κατασκευαστεί ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο ενώ για την εξυπηρέτηση των κατοίκων έχει τοποθετηθεί και ανεξάρτητος ανελκυστήρας σε κάθε σπίτι. Η συνολική επιφάνεια των ορόφων είναι 355 τ.μ.

Φωτογραφίες Έργου

Κατασκευή Πολυεπίπεδης Κατοικίας στο Ντράφι

Κατασκευή Πολυεπίπεδης Κατοικίας στο Ντράφι

Πρόκειται για βίλα στο Ντράφι η οποία κατασκευάστηκε το 2012 και αποτελείται από τρία επίπεδα, υπόγειο, ισόγεια και Α όροφο. Στο υπόγειο επιφανείας 165 τ.μ. υπάρχει γκαράζ και αποθήκες και ένα διαμέρισμα 40 τ.μ. Στο ισόγειο της μαιζονέτας έχει κατασκευαστεί η σαλονοτραπεζαρία, η κουζίνα και το WC. Στον Α όροφο υπάρχει το master υπνοδωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο και δύο παιδικά υπνοδωμάτια με εσωτερικό πατάρι.

Φωτογραφίες Έργου

Κατασκευή Βίλας στο Πανόραμα Παλλήνης

Κατασκευή Βίλας στο Πανόραμα Παλλήνης

Πρόκειται για βίλα στο Πανόραμα Παλλήνης η οποία κατασκευάστηκε το 2006 και αποτελείται από δύο υπόγεια συνολικής επιφανείας 430 τ.μ. και ισόγειο και Α όροφο συνολικής επιφανείας 215 τ.μ. Στο Β υπόγειο υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι, ο χώρος του λεβητοστασίου και του μηχανοστασίου του ανελκυστήρα, καθώς επίσης και ένα άνετο play-room. Στο Α υπόγειο υπάρχει διαμέρισμα επιφανείας 50 τ.μ., γκαράζ και εσωτερική πισίνα. Στο ισόγειο της μαιζονέτας έχει κατασκευαστεί η σαλονοτραπεζαρία, η κουζίνα με το πρόχειρο καθιστικό και ένα WC.  Στον Α όροφο υπάρχει το master υπνοδωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα, τρία παιδικά υπνοδωμάτια με εσωτερικό πατάρι και ένα παιδικό μπάνιο.

Φωτογραφίες Έργου

Κατασκευή Βίλας στο Ντράφι

Πρόκειται για βίλα στο Ντράφι η οποία κατασκευάστηκε το 2012. Αποτελείται από δύο υπόγεια συνολικής επιφανείας 340 τ.μ. και ισόγειο και Α όροφο συνολικής επιφανείας 225 τ.μ. Στο Β υπόγειο υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι και χώρος λεβητοστασίου, ενώ στο Α υπόγειο υπάρχει διαμέρισμα επιφανείας 85 τ.μ., γκαράζ και αποθήκες. Στο ισόγειο της μαιζονέτας υπάρχει ο χώρος της σαλοτραπεζαρίας και της κουζίνας καθώς επίσης και ένα μπάνιο. Στον Α όροφο της μαιζονέτας έχει κατασκευαστεί το master υπνοδωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο και χώρο γκαρνταρόμπας, καθώς επίσης και τρία παιδικά υπνοδωμάτια με ένα παιδικό μπάνιο.

Φωτογραφίες Έργου

Κατασκευή Βίλλας 230τμ στο Πανόραμα Παλλήνης

Πρόκειται για Βίλλα στο Πανόραμα Παλλήνης που κατασκευάστηκε το 2005. Αποτελείται από υπόγειο συνολικής επιφάνειας 230 τ.μ. στο οποίο υπάρχουν βοηθητικοί χώροι γκαράζ και αποθηκών καθώς επίσης και διαμέρισμα επιφανείας 95 τ.μ. Το ισόγειο και ο πρώτος όροφος έχουν συνολική επιφάνεια 205 τ.μ. Στο ισόγειο υπάρχει η κουζίνα, η σαλοτραπεζαρία, το πρόχειρο καθιστικό και το WC, ενώ στον πρώτο όροφο έχει κατασκευαστεί το master υπνοδωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο, τρία παιδικά υπνοδωμάτια και ένα παιδικό μπάνιο.

Φωτογραφίες Έργου

Κατασκευή Τετραώροφου Κτηρίου με Ισόγειο Κατάστημα

Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2004 και αποτελείται από δύο υπόγεια συνολικής επιφανείας 387 τ.μ. με βοηθητική χρήση γκαράζ και αποθηκών, ισόγειο και τέσσερις ορόφους συνολικής επιφανείας 550 τ.μ. Οι όροφοι έχουν χρήση γραφείων και αμέσως μετά την κατασκευή του μισθώθηκε στο ΙΚΑ Ψυχικού, όπου λειτούργησαν τα ιατρεία της υπηρεσίας.

Φωτογραφίες Έργου