Ανακαίνιση σε Studio 37 τ.μ. στου Ψυρρή

Ανακαίνιση σε Studio 37 τ.μ. στου Ψυρρή

Τον Μάρτιο του 2016, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση σε Studio του πρώτου ορόφου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του Ψυρρή. Το Studio είναι επιφανείας 37 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικό – κουζίνα – υπνοδωμάτιο. Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το ανακαινίσει για να το μισθώνει μέσω γνωστής πλατφόρμας ενοικίασης AirBnB. Εμπιστεύτηκε λοιπόν  την εταιρία μας. Με τη βοήθεια των Μηχανικών και των διακοσμητών μας, καταφέραμε να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, βελτιστοποιώντας τη λειτουργικότητα των χώρων.

Στο διαμέρισμα έγινε ολική ανακαίνιση των χώρων. Αντικαταστάθηκαν οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές γραμμές. Τοποθετήθηκαν επίσης νέες σωληνώσεις θέρμανσης με την προοπτική κάποια στιγμή στο μέλλον να εγκατασταθεί αυτόνομος λέβητας αερίου στη βεράντα της οικίας για τη θέρμανση των χώρων. Τοποθετήθηκαν και νέα ντουλάπια κουζίνας.

Η εταιρία μας ανέλαβε και την επίπλωση όλων των χώρων του διαμερίσματος καθώς και τον πλήρη εξοπλισμό με τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στη συνέχεια έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση της ιδιοκτησίας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (φωτογράφιση, σύνταξη κειμένων, κλπ.). σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη η εταιρία μας ανέλαβε επίσης και τη διαχείριση (Management) της εν λόγω ιδιοκτησίας.

Φωτογραφίες Έργου