Ανακαίνιση Σπιτιού με Ξύλο σε 5 Χρωματικούς Κωδικούς του Γκρι

Ανακαίνιση Σπιτιού με Ξύλο σε 5 Γκρι Χρωματικούς Κωδικούς

Ο συνδυασμός του ξύλου με το γκρι είναι η πρώτη επιλογή κάθε σύγχρονου άντρα που αναζητεί διακοσμητικές προτάσεις για την ανακαίνιση σπιτιού.

Έτσι στο παρακάτω σπίτι ο ιδιοκτήτης το ήθελε minimal και φτιαγμένο από την «ανδρική» πλευρά του design. Υποθέτουμε πως είναι κάποιος businesman που θέλει να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στους επισκέπτες του και αυτό ακριβώς κατάφερε η αρχιτεκτονική εταιρεία Metaforma με το διαμέρισμα που σχεδίασε στο Πόζναν της Πολωνίας.
Το γκρίζο παίζει παντού και δένει μοναδικά με τη φυσικότητα που προσδίδει το ξύλο, δημιουργώντας έναν από τους ωραιότερους συνδυασμούς που έχουμε δει.

Περισσότερα

Η Λύση για την Ρύθμιση Θερμοκρασίας του Κρεβατιού

Η Λύση για την Ρύθμιση Θερμοκρασίας του Κρεβατιού

Είναι γνωστό σε όλα τα ζευγάρια που κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι ότι άλλη θερμοκρασία χρειάζεται ο άντρας και άλλη η γυναίκα κατά την χρήση των σκεπασμάτων ή την ρύθμιση του air contrition. Πόσα και πόσα ζευγάρια δεν έχουν τσακωθεί προσπαθώντας να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του δωματίου και δεν έχουν ευχαριστηθεί τον ύπνο τους.

Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και αντέχει περισσότερο ή λιγότερο τη ζέστη και το κρύο, οπότε η θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα και ειδικά κάτω από το πάπλωμα είναι ένα θέμα! Αυτό το πρόβλημα ήρθε να λύσει το SmartDuvet Breeze, ένα έξυπνο πάπλωμα όπως λέει και το όνομά του που μοιράζει την επιφάνεια του στη μέση και ρυθμίζει αναλόγως τη θερμοκρασία σε κάθε πλευρά με τη χρήση ενός app! Ζεστάθηκες τη νύχτα; Πιάνεις το κινητό σου και αλλάζεις τις ρυθμίσεις! Και έτσι η κυρία είναι μέσα στη ζέστη και εσύ δεν χρειάζεται να σκας αλλά να είσαι πιο δροσερός!

Περισσότερα

Γυάλινο Πλαίσιο Δημιουργεί Ένα Minimal Υπνοδωμάτιο

Το Γυάλινο Πλαίσιο που Δημιουργεί ένα Minimal Υπνοδωμάτιο

Μικρός χώρος, 45 τετραγωνικά. Δηλαδή, όλα τα δωμάτια σ’ ένα πλαίσιο, μία ενότητα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για υπερβολές και για το κάτι παραπάνω. Εδώ χρειάζεσαι το κάτι λιγότερο. Λιγότερους τοίχους για παράδειγμα.
Η MARTINarchitects έφτιαξε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στο Κίεβο της Ουκρανίας, με τον ιδιοκτήτη να ζητάει κάτι που θα ήταν κυρίως λειτουργικό και πολύ ελκυστικό. Και αυτό και έκανε. Έστησε ένα πανέμορφο, μικρό αλλά πολύ φωτεινό και γουστόζικο σπίτι όπου αυτό που σου τραβάει την προσοχή δεν είναι άλλο από το γυάλινο πλαίσιο που χωρίζει το υπνοδωμάτιο με το υπόλοιπο σπίτι.

Περισσότερα

Φτέρη: Το Φυτό με τα Φυσικά Φίλτρα είναι της Μόδας

Φτέρη: Το Φυτό με τα Φυσικά Φίλτρα είναι της Μόδας

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν φρεσκάδα και ομορφιά στον σπίτι, ειδικά σε κατοικίες που δεν διαθέτουν βεράντες ή μπαλκόνια Το πρόβλημα με αυτά τα φυτά είναι το γεγονός ότι δεν αντέχουν σε εσωτερικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω έλλειψης φωτός και καθαρού αέρα.

Περισσότερα

15 Άχρηστα Πράγματα που Πρέπει να Στείλεις στα Σκουπίδια

15 Άχρηστα Πράγματα που Πρέπει να Στείλεις στα Σκουπίδια

Τα βλέπεις συνεχώς μπροστά σου όπου και στρέψεις το βλέμμα σου. Έχουν γίνει ένα με το σπίτι και δεν ξέρει το γιατί. Μιλάμε για τα αντικείμενα που την μια στιγμή έχουν μια χρήση και μετά απλά πιάνουν τον τόπο χωρίς νόημα ή ελπίδα για μελλοντική χρήση όσο και πιστεύουμε ότι μπορεί να χρειασθούν (κάποια στιγμή δηλαδή πότε!)

Περισσότερα

Σπίτι Φιάξτο Μόνος σου Όπως ΙΚΕA σε 4 Ημέρες

Σπίτι Φιάξτο Μόνος σου Όπως ΙΚΕA σε 4 Ημέρες

Έφτασε πλέον η εποχή που θα μπορείς μόνος σου να κατασκευάσεις το δικό σου σπίτι και δεν είναι καθόλου υπερβολή καθώς το εγχείρημα έκανε πραγματικότητα μια οικογένεια από το Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι αγόρασε ένα μεγάλο οικόπεδο και αντί να καλέσει έναν “στρατό” από ειδικότητες που σχετίζονται με την οικοδομή (μηχανικούς, εργολάβους, τεχνίτες,..) βρήκε μια Γερμανική εταιρία που πουλά σπίτια σε πακέτο. Το σπίτι έφτασε σε κομμάτια με οδηγίες κατασκευής βήμα-βήμα όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα έπιπλα ΙΚΕΑ. Το συνολικό κοστος κατασκευής ήταν κατά 20-30% από ένα κλασσικό σπίτι.

Περισσότερα

Καθαρό και Υγιεινό Στρώμα Κρεβατοκάμαρας με 7 Απλές Κινήσεις

Καθαρό και Υγιεινό Στρώμα Κρεβατοκάμαρας με 7 Απλές Κινήσεις

Πάντα σας μιλάμε για τη σημασία της ξεκούρασης κατά τις βραδινές ώρες με σκοπό την ανάκτηση ενέργειας, αλλά και για την αποκατάσταση της ισορροπίας και την αναζωογόνηση του σώματος. Γι’ αυτό το λόγο είναι απολύτως απαραίτητη η υγιεινή και η καθαριότητα στο υπνοδωμάτιο και ειδικότερα στο στρώμα του κρεβατιού σας. Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να σας εξηγήσουμε πώς να δημιουργήσετε ένα υγιές κρεβάτι , καθαρό από κάθε άποψη. Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες και κάθε φορά το στρώμα σου θα μοιάζει και θα το νοιώθεις σαν να είναι καινούργιο.

Περισσότερα

Πως Θα Ανακαινίσεις την Κουζίνα σου Χωρίς Μεγάλο Κόστος

Πως Θα Ανακαινίσεις την Κουζίνα σου Χωρίς Μεγάλο Κόστος

Πολλές φορές μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν την ανανέωση σε οποιαδήποτε χώρο. Παραθέτουμε έξι συμβολές για την ανακαίνιση κουζίνας χωρίς ιδιαίτερο κόστος γι’ αυτούς που θέλουν να τολμήσουν την αλλαγή.

Περισσότερα

Μια Πινελιά Ανανέωσης στο Μπάνιο σας

Μια Πινελιά Ανανέωσης στο Μπάνιο σας

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους και ίσως παραμελημένους χώρους ακόμα κι σε ένα σύγχρονο σπίτι. Σε αντίθεση με άλλα μέρη ενός σπιτιού που φροντίζουμε να ανανεώνουμε και να ανακαινίζουμε τακτικά, η ανακαίνιση μπάνιου δεν αποτελεί προτεραιότητα στην φροντίδα και την προσοχή μας. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το μπάνιο του σπιτιού. Είτε λοιπόν διαθέτετε ένα μεγάλο μπάνιο είτε ένα μικρο ή και αρκετά μικρό μπάνιο  αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να πάρετε αρκετές ιδέες ώστε να δείτε την φροντίδα αυτού του χώρου με άλλα μάτια. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας!

Περισσότερα

"Παγώνει" ο Φόρος στις Βραχυχρόνιες Μισθώσεις τύπου AirBNB

“Παγώνει” ο Φόρος στις Βραχυχρόνιες Μισθώσεις τύπου AirBNB

Εξελίξεις έχουμε στον χώρο των μισθώσεων σπιτιών για μικρο χρονικό διάστημα καθώς εντοπίστηκα κάποια προβλήματα στην εφαρμογή αυτής της διάταξης. Έτσι στο συρτάρι μπαίνει προς το παρόν ο φόρος στις βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανταλλαγής (π.χ. airbnb). Μετά από τη διαπίστωση από τα συναρμόδια υπουργεία ότι η επιβολή ενός τέτοιου φόρου μόνο εύκολη δεν είναι, αποφασίστηκε να μετατεθεί η εφαρμογή της στο μέλλον προκειμένου να υπάρξει χρόνος για να γίνουν όλες οι κατάλληλες προετοιμασίες και ρυθμίσεις.

Περισσότερα