Καθαρό και Υγιεινό Στρώμα Κρεβατοκάμαρας με 7 Απλές Κινήσεις

Καθαρό και Υγιεινό Στρώμα Κρεβατοκάμαρας με 7 Απλές Κινήσεις

Πάντα σας μιλάμε για τη σημασία της ξεκούρασης κατά τις βραδινές ώρες με σκοπό την ανάκτηση ενέργειας, αλλά και για την αποκατάσταση της ισορροπίας και την αναζωογόνηση του σώματος. Γι’ αυτό το λόγο είναι απολύτως απαραίτητη η υγιεινή και η καθαριότητα στο υπνοδωμάτιο και ειδικότερα στο στρώμα του κρεβατιού σας. Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να σας εξηγήσουμε πώς να δημιουργήσετε ένα υγιές κρεβάτι , καθαρό από κάθε άποψη. Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες και κάθε φορά το στρώμα σου θα μοιάζει και θα το νοιώθεις σαν να είναι καινούργιο.

Περισσότερα

Πως Θα Ανακαινίσεις την Κουζίνα σου Χωρίς Μεγάλο Κόστος

Πως Θα Ανακαινίσεις την Κουζίνα σου Χωρίς Μεγάλο Κόστος

Πολλές φορές μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν την ανανέωση σε οποιαδήποτε χώρο. Παραθέτουμε έξι συμβολές για την ανακαίνιση κουζίνας χωρίς ιδιαίτερο κόστος γι’ αυτούς που θέλουν να τολμήσουν την αλλαγή.

Περισσότερα

Μια Πινελιά Ανανέωσης στο Μπάνιο σας

Μια Πινελιά Ανανέωσης στο Μπάνιο σας

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους και ίσως παραμελημένους χώρους ακόμα κι σε ένα σύγχρονο σπίτι. Σε αντίθεση με άλλα μέρη ενός σπιτιού που φροντίζουμε να ανανεώνουμε και να ανακαινίζουμε τακτικά, η ανακαίνιση μπάνιου δεν αποτελεί προτεραιότητα στην φροντίδα και την προσοχή μας. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το μπάνιο του σπιτιού. Είτε λοιπόν διαθέτετε ένα μεγάλο μπάνιο είτε ένα μικρο ή και αρκετά μικρό μπάνιο  αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να πάρετε αρκετές ιδέες ώστε να δείτε την φροντίδα αυτού του χώρου με άλλα μάτια. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας!

Περισσότερα

"Παγώνει" ο Φόρος στις Βραχυχρόνιες Μισθώσεις τύπου AirBNB

“Παγώνει” ο Φόρος στις Βραχυχρόνιες Μισθώσεις τύπου AirBNB

Εξελίξεις έχουμε στον χώρο των μισθώσεων σπιτιών για μικρο χρονικό διάστημα καθώς εντοπίστηκα κάποια προβλήματα στην εφαρμογή αυτής της διάταξης. Έτσι στο συρτάρι μπαίνει προς το παρόν ο φόρος στις βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανταλλαγής (π.χ. airbnb). Μετά από τη διαπίστωση από τα συναρμόδια υπουργεία ότι η επιβολή ενός τέτοιου φόρου μόνο εύκολη δεν είναι, αποφασίστηκε να μετατεθεί η εφαρμογή της στο μέλλον προκειμένου να υπάρξει χρόνος για να γίνουν όλες οι κατάλληλες προετοιμασίες και ρυθμίσεις.

Περισσότερα

Ταυτότητα Ακινήτου: Τι Θα Πρέπει να Γνωρίζεις

Ταυτότητα Ακινήτου: Τι Θα Πρέπει να Γνωρίζεις

Όλα τα κτίρια είναι υποχρεωμένα να αποκτήσουν την ταυτότητα κτηρίου εντός τριετίας από τη δημοσίευση του νόμου, οι ιδιοκτήτες σπιτιών και γενικότερα κτιρίων εντός πενταετίας, ενώ οι ιδιοκτήτες αποθηκών και αποθηκευτικών χώρων εντός οκταετίας.  Η συμπλήρωση του φακέλου για την «Ταυτότητα Ακινήτου» θα γίνεται ηλεκτρονικά, με τη βοήθεια επιβλέποντος μηχανικού και θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του ακινήτου.

H επίβλεψη του μηχανικού για τη δημιουργία του φακέλου «Ταυτότητας Κτιρίου» συνεπάγεται και αμοιβή αυτού και άρα έξτρα επιβάρυνση για τους ιδιοκτήτες, που τα τελευταία χρόνια πληρώνουν «χρυσό» τις ιδιοκτησίες τους με τον ΕΝΦΙΑ.

Περισσότερα

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον 2017: Βασικές Προϋποθέσεις

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον 2017: Βασικές Προϋποθέσεις

Ξεκινά για ακόμα μια φορά το δημοφιλές πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ Οίκον με σκοπό την βελτίωση των ενεργειακών υποδομών μιας κατοικίας όπως και την αύξηση του κύκλου εργασιών συναφών με το αντικείμενο επαγγελμάτων.

Έτσι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους, αναμένεται να γίνει η προκήρυξη του νέου προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’ οίκον“, μέσω του οποίου θα διατεθούν κοντά στα 300 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ ενώ εκτιμάται να κινητοποιηθούν συνολικά, με τη μόχλευση που θα επιτευχθεί, περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα

Doodling: Η Νέα Προσέγγιση στην Ανακαίνιση Σπιτιού

Doodling: Η Νέα Προσέγγιση στην Ανακαίνιση Σπιτιού

Συνήθως μαζί με την αισθητή βελτίωση του καιρού την Άνοιξη μια έντονη διάθεση ανανέωσης  κάνει την εμφάνιση της τόσο στο σπίτι μας όσο και στην ζωή μας. Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν  την ανοιξιάτικη καλοκαιρία μπορούμε  ανενόχλητοι να επιχειρήσουμε να ανανεώσουμε τον χώρο του σπιτιού μας με μια νέα τεχνική που μπορεί να μην την έχετε καν ακούσει . Ο λόγος για το doodling  που ακόμα κι αν έχει  τύχει να το γνωρίζετε σίγουρα δεν θα το έχετε συνδυάσει με την ανακαίνιση σπιτιού.

Περισσότερα

Ανανέωσε το Σπίτι σου Χρησιμοποιώντας Καθρέπτες

Ανανέωσε το Σπίτι σου Χρησιμοποιώντας Καθρέπτες

Ο καθρέπτης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής ανδρών και γυναικών, γι’ αυτό και δύσκολα θα βρείτε σπίτι που να μην έχει τουλάχιστον ένα. Πέρα όμως από τον σημαντικό ρολό του στην καθημερινότητα μας ένας καθρέπτης μπορεί να γίνει και ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ανακαινίσετε το χώρο σας.

Περισσότερα

Ξύλινα Πατώματα: Η Διαχρονική Άξια για το Σπίτι

Ξύλινα Πατώματα: Η Διαχρονική Άξια για το Σπίτι

Τα ξύλινα πατώματα, είτε ως πρώτη λύση για ένα νέο σπίτι, είτε ως λύση ανακαίνισης  είναι διαχρονικά στην καρδιά των αγοραστών και τα προτιμούν για την κλασική φινέτσα τους που συνδυάζει άψογα το παραδοσιακό στοιχειό με την μοντέρνα αισθητική. Αν είστε λοιπόν από εκείνους που σκοπεύουν να τα επιλέξουν καλό θα είναι να διαβάσετε κάποιες στοιχειώδεις πληροφορίες που αφορούν τις εναλλακτικές επιλογές που θα βρείτε για τα ξύλινα πατώματα.

Περισσότερα

Πώς να Ανακαινίσετε Μερικός το Σπίτι σας με Ελάχιστο Κόστος

Πώς να Ανακαινίσετε Μερικός το Σπίτι σας με Ελάχιστο Κόστος

Έχετε σκεφτεί αρκετές φορές ότι έχετε ανάγκη μια μερική ανακαίνιση στο σπίτι σας, μιας και έχετε μπουχτίσει να βλέπετε συνεχώς τον ίδιο χώρο, τα ιδία έπιπλα , την ιδία ατμόσφαιρα γυρνώντας κουρασμένοι από την δουλεία; Βαριέστε να ασχοληθείτε ενεργά με το σπίτι σας γιατί δεν σας προκαλεί πλέον κανένα ενδιαφέρον ; Τα σημάδια δείχνουν ότι χωρίς καμιά απολύτως καθυστέρηση οφείλετε στον εαυτό σας πάνω από όλα, μια ανανέωση του χώρου στον όποιο ζείτε. Θα μου πείτε μια ολική ανακαίνιση θέλει αρκετά χρήματα και εμείς με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα. Έχετε απολυτό δίκιο όμως μια μερική ανακαίνιση μπορεί να είναι και πολύ χαμηλού κόστους. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Περισσότερα