Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της Μελέτης, Επίβλεψης και Κατασκευής Κτιριακών Έργων (κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων) από το 1978.

Αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας έχουμε δημιουργήσει ειδικό τμήμα που εξειδικεύεται στην Ανακαίνιση και Ενεργειακή Αναβάθμιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Η ΟΙΚΟΔΕΣΜΟΣ Ο.Ε. μέσω της μακροχρόνιας ιστορίας της έχει αναπτύξει άριστες σχέσεις τόσο με τους συνεργάτες της, όσο και με τους πελάτες της, πράγμα το οποίο της προσφέρει το πλεονέκτημα ενός μεγάλου δικτύου που μπορεί σε κάθε στιγμή να στηρίξει τις ανάγκες σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΟΙΚΟΔΕΜΟΣ Ο.Ε. αποτελείται από Πολιτικούς Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες Μηχανικούς, οι οποίοι έχουν τόσο την πρακτική όσο και τη θεωρητική κατάρτιση να φέρουν εις πέρας κάθε έργο όσο πολύπλοκο κι αν είναι.

Από το 2008 η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με τα κατάλληλα πτυχία όπου της δίνεται η δυνατότητα να διεξάγει έργα σχετικά με την Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων, ώστε να καθίσταται δυνατή η ελαχιστοποίηση της ενεργειακής κατανάλωσης προς όφελος της κατασκευής και του χρήστη της.

Τον Ιανουάριο του 2012 η ΟΙΚΟΔΕΣΜΟΣ Ο.Ε. προχώρησε στην ίδρυση της EcoDesmos Energy, με σκοπό την ανάπτυξη και επένδυση σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Το πρώτο επενδυτικό σχήμα  (Joint Venture) της εταιρείας υπογράφτηκε το Νοέμβριο του 2012, όπου η EcoDesmos Energy σε συνεργασία με εξωτερικούς επενδυτές ξεκίνησε την κατασκευή δύο Φωτοβολταϊκών Πάρκων στην Αττική ( Κορωπί & Κερατέα ), συνολικής ισχύος  500 kW.

Τέλος, από το Σεπτέμβριο του 2012 λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας  και κατάστημα εμπορίας Eνεργειακών Tζακιών και Σομπών/Λεβήτων Pellet, καθώς επίσης και Showroom για τις δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων.

Ανακαίνιση Home Οικοδεσμός

Γεώργιος – Αλέξανδρος Τούλιας Ανακαίνιση Σπιτιού

Γεώργιος – Αλέξανδρος Τούλιας

MEng, MSc

Γεννήθηκε το 1974 στην Άρτα. Το 1998 αποφοίτησε από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ενώ το 2000 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διαχείριση Αυτοκινητοδρόμων στο University of Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ασχολήθηκε με την ανέγερση, ανακαίνιση και διαχείριση κτιρίων. Το 2009 πιστοποιήθηκε ως Ενεργειακός Επιθεωρητής και το 2012 συνίδρυσε την EcoDesmos Energy, καθώς επίσης ξεκίνησε να ασχολείται και με την εμπορία Ενεργειακών Τζακιών και Σομπών/Λεβήτων Pellet.

Αλέξανδρος Τούλιας Ανακαίνιση Σπιτιού

Αλέξανδρος Τούλιας

MEng, MSc

Γεννημένος το 1985 στην Αθήνα αποφοίτησε από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, με κατεύθυνση Γεωτεχνικού Μηχανικού. Επίσης, κατέχει Masters Degree από το Columbia University, in the City of New York, πάνω στην Ανάπτυξη και Επένδυση Ακινήτων, όπου ζώντας στη Νέα Υόρκη απέκτησε εμπειρία μέσω πρακτικής προϋπηρεσίας. Μετά το πέρας των σπουδών του από το Columbia University εργάσθηκε για 2 έτη στον επενδυτικό όμιλο GE Capital ως Αναλύτης, σε θέματα Εμπορικών Ακινήτων, στη Φρανκφούρτη. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του στη GE Capital ήταν υπεύθυνος για ένα χαρτοφυλάκιο Εμπορικών Ακινήτων συνολικής αξίας € 400 εκατομμυρίων. Το 2012 επέστρεψε στην Αθήνα όπου συνίδρυσε την EcoDesmos Energy και την Arura Foods (arurafoods.com).

Μανωλά Φιλία Ανακαίνιση Σπιτιού

Μανωλά Φιλία

MEng

Γεννημένη το 1964 στην Αθήνα αποφοίτησε το 1988 από τη Σχολή Διακοσμητών στο ΤΕΙ Αθηνών και κατόπιν συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ασχολείται από το 1989 με τη μελέτη - σχεδιασμό και επίβλεψη κτιριακών έργων, καθώς επίσης και με τη διακόσμηση επαγγελματικών χώρων.